vinkje Gratis afhalen in onze winkels   vinkje Tot 14 dagen gratis retourneren in onze winkels   vinkje Gratis reserveren online  

“We gaan u laten ontdekken…”

Ooit al als Carrie Bradshaw in ware sex-and-the-city stijl willen shoppen? Stop maar met dromen! Veronique – styliste & shopmanager in Tiffanys Dames Sint-Niklaas - legt jou uit hoe je in 1, 2, 3 een top shopping experience kan beleven in onze winkels.

Let’s go! Hoe begint een klant aan zo’n personal shopping ervaring?

De klant belt eerst voor een afspraak te maken. En dan gaan wij vragen stellen. Bijvoorbeeld of het om een gelegenheid gaat, of er een bepaalde voorkeur is qua kleur, of ze een item hebben gezien in de boekjes. Daarnaast vraag ik soms ook een kenmerk van de persoon.”

Zo kan er gericht gewerkt worden. PERSONAL shopping, dan ben je uiteraard geen nummertje, wat je eigenlijk nooit bent in onze winkels ;-)

Ben je het soms ook zo beu om te zoeken zoeken zoeken en/of te hollen doorheen een winkel? We’re here to the rescue! Want Veronique: what happens next?

Vanaf het telefoontje werken wij verder en moeten zij niets meer doen. Wij maken een rekje klaar, aangepast aan het figuur – dat is belangrijk. Daarnaast kijken we dat we ensembles voorzien en geen losse items en natuurlijk of we de maat in de winkel hebben. De klant komt toe en blijft dan vaak in de kleedkamers. Ik als styliste ga wel nog rond in de winkel, want terwijl je bezig bent met je klant, voel je echt welke richting ze specifiek uit willen. Dat is tof.”

Hoe zalig is dat wel niet? Gewoon, rustig met een glaasje in je hand wachten tot het volgende kledingstuk voor je neus ligt. Cue Beyoncé met Diva op de achtergond…

Maar braaf zitten wachten in je comfort zone, dat is het toch ook niet?

Nee, je weet soms wel al welke merken & stijl ze zouden kiezen. Toch sturen we de mensen eens in een richting waarvan wij vinden dat het hen erg mooi zou passen, maar waar ze zelf niet meteen naartoe zouden gaan. Wij laten u als klant echt ontdekken.” Veronique en andere stylisten helpen je dus wat af te tasten & te proeven.  

Voordelen seg, precies niets anders dan voordelen bij dit personal shoppen?

Het spaart de klant gewoon echt tijd uit. En die voorbereiding is zo belangrijk voor ons. Het is voor ons ook wel van belang dat ze hun budget goed besteden hé. We willen dat een ensemble doordacht is gekocht. Daarom krijg je 200% de aandacht die je wil, en zo koop je enorm bewust kleren. Het is efficiënt.”

Alle aandacht krijgen EN nooit meer kleren die enkel de binnenkant van jouw kleerkast gezien hebben… This is what dreams are made of!

De uitkomst?

Personal shopping, dat is doordachter kopen en ook eens zaken aandoen die je normaal niet gaat aandoen.” Glimlacht Veronique. En een eerlijke, onderbouwde mening krijgen. “Je moet af en toe als styliste nee kunnen zeggen. Wij zijn daar altijd eerlijk in, maar bieden dan ook alternatieven aan. Zodat mensen echt 100% tevreden buitenwandelen. Er is niets zo leuk dan dat ze achteraf komen zeggen dat ze elk stuk enorm veel hebben aangehad.”

Klaar om van dat avontuur te proeven? Maak dan een gratis (ja, GRATIS!) afspraak in één van onze winkels! Of je kan het ook gewoon cadeau geven bij een geschenkbon. In ieder geval diva mode: 200% on.

  • Delen
Terug naar overzicht

The secret of great style?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief! Je ontvangt de nieuwste trends, acties & exclusieve events...


Wij verwerken uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring van Dressed by Tiffanys|Trent

Iets gezien in de winkel, maar niet online? Contacteer ons en wij sturen het u op.