Over ons

TIFFANYS

Jan en Nelly De Hauwere openden veertig jaar geleden de eerste Tiffanys-winkel. Vandaag garandeert Tiffanys nog steeds een uiteenlopend aanbod aan kwaliteitsmerken in combinatie met professioneel stijladvies en een persoonlijke service. Ondertussen kan je in België bij maar liefst twaalf winkels terecht voor een stijlvolle outfit. Tiffanys is een herkenbaar en betrouwbaar familiebedrijf dat je echt dat ‘thuisgevoel’ geeft.

Vandaag staan zus en broer Nathalie & Philip De Hauwere aan het roer bij Tiffanys. Zij bouwen met Tiffanys en Trent verder op de fundamenten die hun ouders gelegd hebben. Bij Tiffanys is elke medewerker stylist en gebeten en gedreven door mode. Zo kan je er zeker van zijn dat je bij Tiffanys vlot en goed geholpen wordt. Tiffanys & Trent is vandaag de dag één van de grootste high end multibrandwinkels van ons land.

TRENT

 In 1992 kreeg Tiffanys er een zusje bij: Trent. De eerste winkel kwam er in Wijnegem. Vandaag telt Trent twee winkels, beide gevestigd in het Waasland Shopping Center. Bij Trent kan je terecht voor een mooie en eigenzinnige selectie jonge merken voor hem en haar. Iedere winkel heeft een team van stylisten dat je helpt je persoonlijke stuks te selecteren.

WINCH

De volgende uitbreiding volgde in 2014: Winch, a Tiffanys store, een herenwinkel die zich in Gent situeert. Winch heeft hetzelfde high end, klassevolle DNA van een Tiffanys winkel en biedt bovendien een eigen label aan: The Makers. Een brand waar mannen voor een betaalbare prijs een op maat gemaakt kostuum krijgen.

MOVIES

In 2015 volgt de tot nu toe laatste aanwinst: Nathalie en Philip namen de reeds bestaande winkel MOVIES over. De eigenzinnige, sterke brandstore te Gent heeft een jongere feeling. De mix van pittige merken spreekt dan ook een nieuw publiek aan. Movies Gent heeft zijn eigen webshop, met een aantal brands die exclusief in deze winkel te verkrijgen zijn. Met Movies erbij, heeft Dressed by Tiffanys | Trent een zeer uiteenlopend publiek en kan het voor ieder wat wils aanbieden. Jong, ouder, klassiek & traditioneel of eigenwijzer, in dit gamma aan merken vind je zeker je ding!

Nathalie & Philip

Zoals vermeld, leiden Nathalie en Philip, zus en broer, momenteel modezaak. Ze doen dit met passie, enthousiasme en gedrevenheid en worden hierin gesteund door hun team van stylisten. Beiden zijn enorm betrokken bij alle activiteiten en kiezen persoonlijk de collecties. Bovendien selecteren ze, naast de herkenbare merken, ieder seizoen een aantal nieuwe collecties van jonge designers.

Nathalie laat jullie zelfs een kijkje nemen in haar ‘Dressing Room’, waar haar ‘Coups de Coeur’ hangen, de kledingstukken die haar hart sneller doen slaan.