Paslounge

 In de Tiffanys-vestiging in Aalst kun je een persoonlijke paslounge in de winkel reserveren, waarin jij in alle rust, met een drankje bij de hand, kleren kunt passen – met of zonder persoonlijke stylist. Ook deze service is helemaal gratis.

“Onze bedoeling is om klanten meer tijd en ruimte te geven tijdens het passen, zodat ze zich helemaal op hun gemak voelen. Ze kunnen dit doen op een tijdstip dat zij verkiezen, en hoeven dus niet de doordeweekse drukte van de winkel te trotseren”, zeggen Philip en Nathalie hierover.

Onze paslounge is eigenlijk 1 grote ruimte, die indien nodig in 2 pasloges of in 4 kleinere paskamers kan worden verdeeld. “Dit is ideaal voor speciale gelegenheden, zoals een communie of een huwelijk, waarbij mensen met een grotere groep komen passen.”

Dit scenario is eigen aan de winkel in Aalst, maar ook in de andere winkels hebben we ruime paskamers. Afspraken na 18u zijn mogelijk op een weekavond. Als je erbij vermeldt welke styliste jouw voorkeur wegdraagt, kunnen jullie aan de slag.

How to? Een afspraak maak je door te mailen naar contact@tiffanys.be of contact@trent.be. Je kunt ook bellen naar je lokale winkel – de adressen en telefoonnummers vind je achteraan dit magazine!