Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Dressed by Tiffanys Trent gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Privacy Policy pagina

TRENT WAASLAND SHOPPING

Adres en openingstijden

In onze Trent Men winkel in het Waasland shoppingcenter tref je shop plezier voor alle heren. Deze winkel is gelegen in het gezellige Waasland shoppincenter te Sint-Niklaas.
Er staat er een kundig en gemotiveerd team stylisten klaar om u te adviseren. Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak voor advies op maat.

Adres
Trent Waasland Shopping
Kapelstraat 101
9100 Sint-Niklaas
België
 
Telefoon
+32 (0)3 776 73 74
 
Openingstijden
Maandag 10:00 - 20:00
Dinsdag 10:00 - 20:00
Woensdag 10:00 - 20:00
Donderdag 10:00 - 20:00
Vrijdag 10:00 - 21:00
Zaterdag 10:00 - 20:00
Zondag Gesloten

Waarom winkelen bij Trent Men in het Waasland Shopping?

Gratis parkeren
Het shoppincenter is voorzien van een ruime gratis parking.
Kundig personeel
In onze winkels zetten we je 'in the spotlight'. Onze stylisten nemen de tijd je otfit samen te stellen, eentje die plakt aan je persoonlijkheid. Je komt hier thuis. 't Is net als shoppen met je beste vriendin. Hier kan je rekenen op no-nonsense en eerlijk advies. Net zoals elke unieke persoonlijkheid, heeft iedere persoon ook zijn/haar unieke vorm. Alle Tiffanys-stylisten zijn doordrongen van 'body positivity'. Ze vinden de juiste outfit voor elk figuur.
Spaar Dressedby Credits
Geniet in onze winkels van het Dressedby spaarsysteem! Wij belonen je graag voor elke aankoop die je bij ons verricht. Bij elke shopping verzamel je credits, bij 100 credits ontvang je een kortingsbon van €10 voor een volgende aankoop. 1 credit = 2,5 euro
Reserveren
Twijfel je bij het online shoppen aan de maat of het kelur? Shop je toch liever je favoriete stukken samen met een styliste? Reserveer dan online jouw favoriete stuks in jouw favoriete winkel! Deze service is geheel kosteloos en zonder aankoopverplichting. Niet elk item is in elke winkel aanwezig, wij geven een seintje van zodra je kan komen passen!