vinkje  GRATIS VERZENDING IN BELGIË    vinkje  GRATIS RETOUR IN 13 WINKELS    vinkje GRATIS ONLINE RESERVEREN  

Dorien Camps dressed by Nathalie

Nathalie leest bossy magazine

Dorien Camps dressed by Nathalie


Een week geleden kwam Dorien Camps langs bij Tiffanys voor een personal shopping sessie met Nathalie. Door haar veel te drukke agenda, heeft Dorien geen tijd meer om te gaan shoppen. Ze doet het ook niet zo graag. Nieuwe kleren dragen geeft haar wel een goed gevoel, maar shoppen daarentegen; frustraties.


DORIEN CAMPS IS DE FOUNDER VAN BOSSY:

Een on- en offline magazine voor iedereen die onderneemt. Het is een magazine waarin Dorien haar persoonlijke verhalen,
emoties en stuggles meedeelt met ons allemaal. 

Dorien Camps

Toen ze langs kwam bij Tiffanys vertelde ze dat ze graag nieuwe en leuke klerenaantrekt, maar ze heeft niet altijd de tijd en zin om te gaan shoppen .“Iets nieuws vinden bezorgt me heel wat frustraties. Shoppen is een tijdrovende kunst” zegt ze. Daarom boekte ze een personal shopping sessie bij Nathalie.

 

 

 

ALS JE GRAAG ADVIES WILT OVER OUTFITS EN JEZELF GOED VOELEN IN HETGEEN JE DRAAGT.

Dan moet je zeker bij Nathalie de Hauwere en haar team van Tiffanys zijn. Nathalie is een pro in personal styling!
Tijdens een personal styling sessie met Dorien in één van de 14 winkels, werd ze warm ontvangen met een glaasje bubbels. Nathalie stelde haar een paar vragen over wat ze leuk en minder leuk vindt. Samen met Dorien stelde Nathalie een rek vol outfits samen; in en uit de comfortzone van Dorien. Bij Nathalie staat een
goed gevoel altijd centraal. Ze kiest stuks uit waarin jij je comfortabel voelt en effectief ook zal dragen. Af en toe zullen er ook stuks bij zijn die buiten je comfortzone liggen, maar al snel zal je merken dat ook deze items perfect bij jouw persoonlijkheid passen. Het staat je zelfs heel goed! Ze helpt je om de juiste keuzes te maken, zodat je Tiffanys met een glimlach verlaat.

 

Nog geen twee uur later is het Nathalie gelukt om een outfit voor elke event klaar te leggen voor Dorien. Ze kreeg ook nog een dosis zelfvertrouwen mee dankzij de personal shopping sessie. Geen tijdsverlies en frustraties meer voor Dorien.

Wil je graag meer weten over de zoektocht naar de perfecte outfits van Dorien en haar eigen mening? Lees dan zeker het artikel van Dorien Camps hier. neem ook een kijkje op de Instagram van Bossy.

Wil je ook graag een personal styling sessie samen met een super leuke tijd en een goed gevoel? Dit kan je altijd doen door gratis een sessie te boeken telefonisch of online. Klik hier een winkel naar keuze open en vul het afspraak formulier in en veel plezier!

 

 

  • Delen
Terug naar overzicht

The secret of great style?

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief! Je ontvangt de nieuwste trends, acties & exclusieve events...


Wij verwerken uw persoonsgegevens conform de privacyverklaring van Dressed by Tiffanys|Trent

Iets gezien in de winkel, maar niet online? Contacteer ons en wij sturen het u op.