Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Dressed by Tiffanys Trent gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Privacy Policy pagina

Verzending

Locatie Onder €150,00 Vanaf €150,00 Tijdens de koppelverkoop en soldenperiode alle verzendingen
België €5,95 GRATIS €5,95
Nederland €7,95 GRATIS €7,95
  Alle verzendingen
Frankrijk €9,95
Duitsland €9,95
Spanje €9,95

OPGELET: Tijdens de koppelverkoop en soldenperiode bieden wij geen gratis verzending aan.

 

Voor vezending naar andere landen kan u ons contacteren.

 

BEZORGING IN BELGIË

DressedbyTiffanysTrent bezorgt bestellingen binnen België altijd via de pakketservice van B-Post, vezendkosten bedragen €5,95. Verzendingen vanaf 150 euro zijn GRATIS in België en Nederland. 

Bestellingen afhalen in één van onze winkels in België is altijd gratis. 

De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 3-6 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Voor het verzenden van uw bestelling worden kosten automatisch berekend in de checkout.

BEZORGING IN NEDERLAND

We verzenden graag jouw online bestelling naar Nederland. Hiervoor wordt in de checkout een verzendkost aangerekend van €7,95. Vanaf 150 euro geniet u van GRATIS verzending naar Nederland. 

BEZORGEN INTERNATIONAAL

We verzenden ook jouw online bestelling naar Frankrijk, Duitsland en Spanje. Hier wordt altijd een verzendkost van €9,95 voor aangerekend.

Voor vezending naar andere landen kan u ons hier contacteren.

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met verzendbevestiging. Later volgt een Track & Trace nummer van B-Post. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op de B-Post-website.

Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling.

OVER B-POST

Met een brede waaier aan oplossingen en een efficiënte klantendienst is B-Post de Belgische specialist in nationale en internationale leveringen aan consumenten en bedrijven. Het uitgebreide netwerk en de moderne infrastructuur (met onder andere geautomatiseerde sorteercentra en het traceren van het traject van een zending) zorgen voor een vlotte opvolging van elke zending. bpost zorgt voor een kwaliteitsvolle afhandeling van uw pakketzendingen: het klaarmaken, afhalen, leveren waar en wanneer uw klant hetwenst tot en met retourbeheer. Kortom, bpost is de partner die letterlijk de weg naar iedere klant kent.