Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Dressed by Tiffanys Trent gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Privacy Policy pagina

Verzending

BEZORGING IN BELGIË

DressedbyTiffanysTrent bezorgt bestellingen binnen België altijd via de pakketservice van B-Post. Verzendingen vanaf 150 euro zijn gratis in België en Nederland. 

Ophaling in één van onze winkels in België is altijd gratis. 

We streven er naar om orders direct de eerstvolgende werkdag te verwerken. De levertijd bedraagt bij directe betaling doorgaans 3-6 werkdagen. In het weekend geplaatste orders worden op maandag verwerkt. Voor het verzenden van uw bestelling worden kosten automatisch berekend.

Voor adressen buiten België vragen wij u om contact op te nemen via mail op webshop@dressedbytiffanystrent.be

BEZORGING IN NEDERLAND

We verzenden graag jouw online bestelling naar Nederland. Hiervoor wordt in de checkout een verzendkost aangerekend. Vanaf 150 euro geniet u gratis verzending. 

NIET THUIS?

BEKIJK ORDER- EN VERZENDSTATUS ONLINE

U kunt de status van uw bestelling(en) altijd vinden onder 'order status' in uw account. Mocht de levertijd uitlopen, dan ontvangt u van ons tijdig bericht. Wanneer uw bestelling verzonden is, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace nummer van B-Post. Hiermee kunt u de verzendstatus van uw pakket volgen op de B-Post-website.

Uw bestelling heeft als status 'verzonden', maar u heeft na 5 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op, dan achterhalen wij de bezorgstatus van uw bestelling.

OVER B-POST

Met een brede waaier aan oplossingen en een efficiënte klantendienst is B-Post de Belgische specialist in nationale en internationale leveringen aan consumenten en bedrijven. Het uitgebreide netwerk en de moderne infrastructuur (met onder andere geautomatiseerde sorteercentra en het traceren van het traject van een zending) zorgen voor een vlotte opvolging van elke zending. bpost zorgt voor een kwaliteitsvolle afhandeling van uw pakketzendingen: het klaarmaken, afhalen, leveren waar en wanneer uw klant hetwenst tot en met retourbeheer. Kortom, bpost is de partner die letterlijk de weg naar iedere klant kent.