Om u beter van dienst te kunnen zijn maakt Dressed by Tiffanys Trent gebruik van cookies. Als u onze site blijft gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van deze cookies. Privacy Policy pagina

Ons verhaal

TIFFANYS

Jan en Nelly De Hauwere openden vijftig jaar geleden de eerste Tiffanys-winkel. Vandaag garandeert Tiffanys nog steeds een uiteenlopend aanbod aan kwaliteitsmerken in combinatie met professioneel stijladvies en een persoonlijke service. Ondertussen kan je in België bij maar liefst dertien winkels terecht voor een stijlvolle outfit. Tiffanys is een herkenbaar en betrouwbaar familiebedrijf dat je echt dat ‘thuisgevoel’ geeft.

Tiffanys

Een tweede generatie

Vandaag staan zus en broer Nathalie & Philip De Hauwere aan het roer bij Tiffanys. Zij bouwen met Tiffanys en Trent verder op de fundamenten die hun ouders gelegd hebben. Beiden zijn enorm betrokken bij alle activiteiten en kiezen persoonlijk de collecties. Bovendien selecteren ze, naast de herkenbare merken, ieder seizoen een aantal nieuwe collecties van jonge designers. Bij Tiffanys is elke medewerker stylist en gebeten en gedreven door mode. Zo kan je er zeker van zijn dat je bij Tiffanys vlot en goed geholpen wordt. Tiffanys is vandaag de dag één van de grootste high end multibrandwinkels van ons land.

Nathalie en Philip

Tijd voor uitbreiding

TRENT

In 1992 kreeg Tiffanys er een zusje bij: Trent. De eerste winkel kwam er in Wijnegem. Vandaag telt Trent twee winkels, beide gevestigd in het Waasland Shopping Center. Bij Trent kan je terecht voor een mooie en eigenzinnige selectie jonge merken voor hem en haar. Iedere winkel heeft een team van stylisten dat je helpt je persoonlijke stuks te selecteren.

WINCH

De volgende uitbreiding volgde in 2014: Winch, a Tiffanys store, een herenwinkel die zich in Gent situeert. Winch heeft hetzelfde high end, klassevolle DNA van een Tiffanys winkel en biedt bovendien een eigen label aan: The Makers. Een brand waar mannen voor een betaalbare prijs een op maat gemaakt kostuum krijgen.

MOVIES

In 2015 volgt de tot nu toe laatste aanwinst: Nathalie en Philip namen de reeds bestaande winkel MOVIES over. De eigenzinnige, sterke brandstore te Gent heeft een jongere feeling. De mix van pittige merken spreekt dan ook een nieuw publiek aan. Met Movies erbij, heeft Dressed by Tiffanys een zeer uiteenlopend publiek en kan het voor ieder wat wils aanbieden. Jong, ouder, klassiek & traditioneel of eigenwijzer, in dit gamma aan merken vind je zeker je ding!